[ov-er]

Om oss

Om oss

Vår story

Som resenärer uppkommer det många tillfällen när vi behöver ta en tupplur eller I behov av rejäl sömn. Det kan förekomma på tidiga tåget till jobbet, på fyratimmars bussen för att besöka en vän eller på långflyget till drömdestinationen.

För att maximera avslappning vid dessa tillfällen behöver man komfort och en privat sfär och få ett bra stöd i sittande position så att inte huvudet faller i obekväma positioner.

Tankarna och designen för Ovaer uppkom på ett lång flyg från Bali till Sverige 2012. Den då nyinköpta nackkudden uppfyllde inte behovet av stöd som förväntades och visade sig inte fungerat alls. Tänk er genansen att vakna upp mot en främlings axel där du även dreglat på kvinnans skjorta. Det var så tankarna på en produkt som skulle lösa dessa genanta problem och även kunna ge ett ordentligt stöd uppkom.

Med kunskap som vi hade inom industri och modedesignen, började utvecklingen av denna allt-i-ett-produkt. Lösningen var tvungen att erbjuda bekväm skugga och mörker för ögonen, uppfylla samma avskildhet och avslappnings känsla som ditt eget sovrum för att kunna koppla av bland främlingar och förstås uppfinna ett överlägset huvudstöd.

Under utvecklingsåren hade vi stor hjälp utav dagliga pendlare, business resenärer och extrema resenärer som använde våra prototyper. Vi hade bare ett mål, att utveckla och vara säkra på att vi skulle släppa den bästa möjliga produkten till resenärer, anpassad för alla typer av resor.

Med strålande recensioner från några av världens mest frekventa resenärer som till exempel svenska influensparet Jon Olsson och Janni Delér, är vi nu väldigt stolta över att kunna erbjuda samma premium komfort på era framtida resor, oavsett destination.

Ovaer är framtagen som en accessoar som kan bäras till vardaglig klädsel. På det sättet kan vi spara dig nödvändigt utrymme i ditt handbagage om du så är på väg till jobbet eller på väg till transitflyget. Vi använder oss av bästa kvalitet när vi väljer material och gjorde Ovaer tvättbar och går även att torktumla.

Detta gör Ovaer till din trogna resekompanjon.