Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

KHAKI GREEN

Polygiene nackkudde med huva

Upptäck Ovaers nackkudde i färgen Khaki Green - din nyckel till ultimat komfort och hygien. Våra Polygiene-nackkuddar är utrustade med avancerat Polygiene-material som effektivt minskar uppbyggnaden av skadliga bakterier, vilket ger dig en fräschare upplevelse vid användning. Med Polygiene behöver du inte oroa dig för dålig lukt eller oönskad mikrobiell tillväxt. Våra nackkuddar är skapade med din komfort och hälsa i åtanke. Med Polygiene håller sig dina produkter fräscha längre och uppmuntrar till ökad hållbarhet.

  • 575 kr

  • BÄST I TEST
  • DESIGNAD I SVERIGE
  • ÖPPET KÖP I 30 DAGAR

Leveranstid 1-3 arbetsdagar inom Sverige

Flexibla luftkuddar för utmärkt stöd runt hela huvudet
Den patenterade nackkudden har separata luftkammare som gör att luftkudden är mjuk, följsam och stödjer extremt bra runt hela huvudet. När kudden är uppblåst ger den stöd i alla riktningar och motverkar att du hamnar i obekväma sovställningar.

Du blåser upp nackkudden i ett andetag och tömmer på nolltid.
Den stora luftventilen gör att du i ett andetag kan fylla hela kudden med luft. Om du sedan behöver justera mängden luft eller tömma luftkudden, tryck lätt på den svarta klaffen inuti ventilen eller håll den intryckt. Munstycket döljs och skyddas av en mjuk stretchficka på vänster insida av kragen.

Avknäppbar och rymlig huva som mörklägger och ger ovärderlig avskildhet
Med huvan kan du skärma av från bredvidsittande resenärer och bli avskild när du slappnar av och till exempel kollar på film på flyget. Om du vill få fullt privat sfär från dina övriga resenärer kan du fälla ner den rymliga huvan hela vägen över ansiktet så att du inte störs av ljuset i kabinen, eller skenet från grannens läslampa. Huvan har tre lager tyg över ögonen som ser till att det blir riktigt mörkt när du vill vila och sova. I övrigt så är insidan av huvan försedd med ett luftigt hålvävstyg som andas.
Det går även att avlägsna huvan helt om du så önskar använda nackkudden separat.


Vad är Polygiene Freshness™?

Polygiene Freshness™ omfattar innovativa lösningar för att kontrollera odörer i textilier. Dessa teknologier minskar lukter i tyger, så att de förblir fräscha längre och minskar behovet av tvätt. Den består av Polygiene StayFresh™ och Polygiene OdorCrunch™ och denna prisbelönta grupp av teknologier omdefinierar vårt begrepp om produkters fräschhet och uppmuntrar till ökad hållbarhet.

Polygiene Freshness™-lösningar är ackrediterade av bluesign® och Oeko-Tex® Eco-Passport. Medan den första främjar konsumenternas säkerhet, låg påverkan på tillverkning och ansvarsfull användning av resurser, stöder den senare ansvarsfull tillverkning och leveranskedjor. Polygiene OdorCrunch™ vann också Scandinavian Outdoor Award år 2019.

Hur fungerar Polygiene StayFresh™?
Polygiene StayFresh™ är en 24/7-verkande odörkontrollsteknologi som hindrar bakterier cirkulerandes i luften och ifrån sätes ryggar att sätta sig i nackkuddarna. Den baseras på naturligt förekommande silverklorid, som förhindrar bakteriell tillväxt och luktutveckling i kudden.


Personliga användarfördelar

- Polygiene gör våra nackkuddar luktfria och håller dem fräscha längre.

- Polygiene hämmar tillväxten av bakterier i din nackkudde.

Miljöfördelar

- Mindre frekvent tvätt minskar energi- och vattenförbrukningen.

- Längre hållbarhet främjar övergången från engångsprodukter till mer miljövänliga alternativ.

-  Minskar utsläpp av mikrofiber och mikroplaster, vilket skyddar miljön.

Polygiene Freshness™ är en innovativ teknologi som förbättrar din nackkuddsupplevelse samtidigt som den främjar hållbarhet och miljömedvetenhet. Köp en Polygiene-nackkudde idag och njut av fräschhet och komfort med positiv påverkan på planeten.