Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

OM OSS

Vår story

Som resenärer uppkommer det många tillfällen när vi behöver ta en tupplur eller I behov av rejäl sömn. Det kan förekomma på tidiga tåget till jobbet, på fyratimmars bussen för att besöka en vän eller på långflyget till drömdestinationen. Vår lösning erbjuder bekväm skugga och mörker för ögonen, uppfyller samma avskildhet och avslappnings känsla som ditt eget sovrum, för att kunna koppla av bland främlingar och förstås uppfinna ett överlägset huvudstöd.THE BEGINNING

Så startade allt 

Tankarna och designen för Ovaer uppkom på ett lång flyg från Bali till Sverige 2012. Den då nyinköpta nackkudden uppfyllde inte behovet av stöd som förväntades och visade sig inte fungerat alls. Tänk er genansen att vakna upp mot en främlings axel där du även dreglat på kvinnans skjorta. Det var så tankarna på en produkt som skulle lösa dessa genanta problem och även kunna ge ett ordentligt stöd uppkom.


EN STIL FÖR ALLA

Bäst i test - för alla resenärer

Med strålande recensioner från några av världens mest frekventa resenärer som till exempel svenska influensparet Jon Olsson och Janni Delér, är vi nu väldigt stolta över att kunna erbjuda samma premium komfort på era framtida resor, oavsett destination.

VÅRA RECENSIONER
Läs mer om Over här