Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

PITCH BLACK

Deep sleep Mulberry Silk mask

Vakna upp utvilad och redo att ta dig an dagen med vår exklusiva silkesögonmask. Vår sovmask är designad för att blockera 100% av ljuset, vilket skapar den perfekta miljön för djup och ostörd sömn, oavsett tid på dygnet. Sovmasken har temperaturreglerande egenskaper och erbjuder högsta komfort i sitt silkeslena material.

  • 445 kr

  • BÄST I TEST
  • DESIGNAD I SVERIGE
  • ÖPPET KÖP I 30 DAGAR

Leveranstid 1-3 arbetsdagar inom Sverige

100% Ljusblockering för Optimal Sömnkvalitet

Vakna upp utvilad och redo att ta dig an dagen med vår exklusiva silkesögonmask. Vår mask är designad för att blockera 100% av ljuset, vilket skapar den perfekta miljön för djup och ostörd sömn, oavsett tid på dygnet.

Fördelar:
Total Mörkläggning: Vår silkesögonmask är konstruerad för att effektivt blockera allt ljus. Detta innebär att du kan njuta av en lugn och djup sömn även under ljusa dagar eller när du reser.

Tillverkad av Mulberry Silke 22 Momme: Tillverkad av 100% ren mulberry silke med en vikt på 22 momme, erbjuder vår mask den högsta kvaliteten av silke. Denna täthet ger en lyxig och hållbar känsla samtidigt som den är otroligt mjuk och skonsam mot huden.

Främjar huden: Silke är känt för sina hypoallergena egenskaper och skonsamma behandling av huden, vilket gör den idealisk för alla hud typer. Den mjuka strukturen förhindrar irritation och hjälper till att bibehålla hudens naturliga fuktbalans.
Silke minskar på så vis risken för rynkor och fina linjer. Vakna med en fräschare och mer utvilad hy.

Silke har flera fördelar för ditt hår.
Det minskar friktion, vilket leder till mindre slitage och färre kluvna toppar. Silke förebygger trassel, vilket gör det lättare att borsta och styla håret. Det bevarar fukt och håller håret återfuktat. Dessutom minskar silke frissighet, vilket gör håret mjukare och glansigare. Slutligen är silke skonsamt och idealiskt för alla hårtyper, inklusive känsligt hår.

Reglerar Temperatur: Silke har naturliga temperaturreglerande egenskaper, vilket hjälper till att hålla dig sval på sommaren och varm på vintern, och säkerställer en bekväm sovtemperatur året runt.

Elegant och Praktisk: Med sin stilrena och eleganta design är vår ögonmask inte bara en praktisk sömnaccessoar utan även ett lyxigt tillägg till din nattliga rutin.

Ovaer silkesögonmask levereras i en elegant magnetbox, vilket gör den till en perfekt gåva för någon du bryr dig om – eller till dig själv! Investera i din sömn med Ovaer och upplev skillnaden!